Heeft u vragen? Bel 033 - 4801489
Anker Stuy

Officieel verkooppunt | Ankerstuy | Professioneel beter

Anker Stuy is fabrikant van duurzame, innovatieve verfproducten.  Naast verf levert Anker Stuy aanverwante producten zoals houtrenovatiemiddelen, kitten en plamuren. Het Anker Stuy assortiment bestaat uit blanke en dekkende, 1 en 2 componenten lakken op watergedragen en oplosmiddelhoudende bases.

In de Waarborg Colourants verwerkt Anker Stuy de hoogste lichtechte pigmenten. Normaliter worden deze lichtechte kleurpigmenten uitsluitend in de hoogtechnische industrieën (autoindustrie en coil) gebruikt. Deze unieke lichtechte pigmenten worden zelden in de decoratieve markt toegepast. Na uitvoerig testen besloot Anker Stuy gebruik te maken van deze unieke lichtechte pigmenten in de Colourants. Deze zijn getest op buitenduurzaamheid, glansbehoud en verfbehoud.

Daarnaast is het uniek, dat de Waarborg Colourants lichtechte pigmenten fijn worden gedispergeerd in de identieke bindmiddelsamenstelling (high solid, silicon gemodificeerde urethaan alkydhars). Deze bindsamenstelling wordt ook gebruikt voor de Waarborg verven. Anker Stuy heeft met dit resultaat het hoogste kwaliteitsniveau in de Waarborg producten gerealiseerd.  

De toepassing van de UV lichtstabilisatoren is de meest recente spectaculaire vinding van Anker Stuy. De Waarborg (gekleurde) lakken zijn ontstaan dankzij gebruik van de nieuwste ontwikkelde technologieën. Dankzij het gebruik van deze technologieën garandeert Anker Stuy het behoud van waasvrije, bolle, (hoog)glansgraad evenals een excellent kleurbehoud.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren