Menu

Officieel verkooppunt | Horva Antislip | Voor buitenhout

Horva Antislip is een kant-en-klaar product voor gebruik op vlonders en houten terrassen. Onzichtbare microbolletjes in Horva Antislip zorgen voor een antisliplaag. Uw vlonder of houten terras  wordt daarmee een stuk veiliger. Een extra voordeel van Horva Antislip is de beschermende werking. 

De aangebrachte laag is namelijk waterafstotend en biedt tevens bescherming tegen UV-stralen. Horva Antislip is geschikt voor alle commerciële houtsoorten. Horva Antislip heeft een matte uitstraling en is verkrijgbaar in de onderstaande kleuren in 1 liter verpakking. 

 

 


HorvaAntislipTuinhoutgroen


HorvaAntislipBruin

HorvaAntislipBruinNaturel

Horva Antislip Tuinhout Groen is de beste kleur om uw tuinhout zijn natuurlijke uitstraling te laten behouden. Horva Antislip Tuinhout Groen brengt een antislip-laag aan. Daarnaast geeft het extra kleur aan uw hout en beschermt het tegen weersinvloeden. 

Horva Antislip Bruin geeft uw hout extra kleur. Deze mooie bruine kleur versterkt het natuurlijke karakter van het hout. Daarnaast biedt het bescherming tegen weersinvloeden en zorgt het voor een antislip-laag. 


Horva Antislip Bruin Naturel is de perfecte kleur om uw houten terras/vlonder het natuurlijke karakter te laten behouden. Horva Antislip Bruin Naturel geeft extra kleur aan uw hout, beschermt tegen weersinvloeden en brengt een antislip-laag aan.