Menu

Officieel verkooppunt | Jotun | Noorse houtolie

Jotun is de perfecte vervanger voor Olympic Water Repellent Oil Stain. Dit product is verkrijgbaar in alle denkbare transparante kleuren van o.a. Sigma, Sikkens, Ceta Bever, Olympic etc.

Jotun staat bekend als een hoogwaardige Scandinavische Noorse fabrikant.Jotun houtolie is uitvoerig getest op houten huizen onder extreme temperaturen in Noorwegen. Jotun houtolie is van uitstekende kwaliteit en doeltreffende betrouwbaarheid voor wat betreft de technische houtolie prestatie. Jotun houtolie is alleen verkrijgbaar bij de betere speciaalzaken. Daarom is Keizer, Kijk op Kleur het verkooppunt van Jotun producten.


Door het gebruik van Jotun houtolie kunt u jarenlang zorgeloos en met minimale onderhoudskosten genieten van uw houten (nieuwe) woning. Laat u adviseren door de houtolie specialisten van Keizer, Kijk op Kleur voor een optimale bescherming van uw hout.

 

Keizer, Kijk op Kleur adviseert voor de (semi) transparante kleuren van Olympic het houtolie product JotunTreolje op oliebasis aan. Jotun Treolje is de beste vervanger voor de vervallen Olympic Water Repellent Oil Stain kleuren. JotunTreolje V is de olie op waterbasis en is in alle kleuren verkrijgbaar. 


Keizer, Kijk op Kleur levert razendsnel uw Jotun product in alle transparante kleuren van nagenoeg alle verffabrikanten. Denkt u bijvoorbeeld aan Sikkens en Sigma Life.