Menu

Officieel verkooppunt |  Relius | Perfecte coating

 
 

 

Relius Fleurit TC 300 | Allround vloer /  wandcoating | webshop
Wilt u gemakkelijk en eenvoudig een vloer of een keukenwand schilderen? Dat kan met  de met de nieuwe Reluis Fleurit TC 300. Een door relius compleet nieuw ontwikkelde technologie maakt het mogelijk. Een geheel nieuw uniek zelf vernettend acrylaat bindmiddel is de oplossing voor alle vloeren en keukenwanden. Met Relius Fleurit TC 300 heeft u een uitstekend product in handen voor het behandelen van uw keukenwanden.

 

 

Het nieuwe bindmiddel staat garant voor een uitzonderlijk hoge kwaliteit en biedt oneindig veel design mogelijkheden. Anti slip verzegeling mogelijk met Relius TC 300 transparant. Relius Fleurit TC 300 is uitstekend binnen te verwerken voor zowel kelders, vloeren, trappenhuizen, winkels, opslagruimten, showrooms en keukenwanden. Zo kunt u Relius Fleurit TC 300 uitstekend gebruiken als vervanger voor tegelwanden. Ook kunt u Relius FleurIt TC 300 buiten gebruiken op balkons, balkons, terassen en galerijen.

 

Relius Oldopox W

Oldopox W van Relius is een tweecomponenten, waterverdunbare en zijdeglanzende EP-coating die door de antibacteriële werking onder meer geschikt is voor operatiekamers. De coating is aan te brengen op zowel wanden als vloeren van onder meer beton, zand-cement, anhydriet, cementpleister, vezelcement en gietasfalt.

Kenmerkend is de hoge slijtvastheid en stootvastheid én de hoge chemische bestendigheid. Daarbij is Oldopox W bestand tegen een langdurige belasting met jodium. Het goed reinigbare product voldoet aan VOS 2010 en is als afwerklaag ook te gebruiken op voorgegronde metalen vlakken. Bij toepassing op glasweefsel ontstaat een stootvaste, slijtvaste en scheuroverbruggende binnenwandafwerking.