Menu

Contact

Kerklaan 12 | 3828 EB Hoogland | Telefoon (033) 480 14 89 | Fax (033) 480 15 80

 

Contactformulier

Specifieke vragen over onze producten? Vult u dan de onderstaand formulier in. U ontvangt dan z.s.m. bericht.

 


* Deze velden zijn verplicht.

 

 


 

Openingstijden

Maandag 07:30 uur tot 18.00 uur
Dinsdag 07:30 uur tot 18.00 uur
Woensdag 07:30 uur tot 18.00 uur
Donderdag 07:30 uur tot 20.00 uur ( koopavond)
Vrijdag 07:30 uur tot 20.00 uur ( koopavond)
Zaterdag 07:30 uur tot 17.00 uur
Zondag Gesloten

 


 

Routebeschrijving

Facebook

Review

Twitter

 

 

  

#Privacy

Keizer, Kijk op Kleur hecht grote waarde aan om uw persoonsgegevens te beschermen. Om deze reden is onze website door het beveiligingscertificaat van Geo Trust beveiligd. Dit kunt u in uw webbrowser zien door de letter s(ecure) achter de letters http:// Leest u nu: https://www.kijkopkleur.com

 

Wanneer u gebruik maakt van informatie op onze website of ons contactformulier gebruikt of een bestelling doet in onze webshop, dan bent ervan verzekerd dat uw persoonsgegevens altijd versleuteld naar ons e-mail adres worden verstuurd. Komt u op internet andere informatie tegen over Keizer, Kijk op Kleur dan stellen wij het op prijs dat u contact met ons opneemt. Wanneer u deze website bezoekt en gebruik maakt van informatie op deze website, betekent dit dat u akkoord gaat met onderstaande voorwaarden.

 

 

 

Disclaimer
De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Keizer, Kijk op Kleur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van handelen en/of beslissingen die zijn gebaseerd op deze website. Eventuele koppelingen naar websites van derden worden aangeboden voor gebruiksgemak. Keizer, Kijk op Kleur kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud, het gebruik en het functioneren van de gekoppelde websites. Evenmin kan Keizer, kijk op kleur verantwoordelijk worden gesteld voor het niet correct functioneren van deze website of wanneer virussen op deze website zouden voorkomen.

 


De intellectuele eigendomsrechten alsmede de auteursrechten van alle op deze website afgebeelde artikelen en informatie berust bij Keizer, Kijk op Kleur. Deze disclaimer kan op elk gewenst moment, zonder kennisgeving worden gewijzigd. Wanneer u vervolgens gebruik maakt van deze website bent u automatisch gebonden aan de voorwaarden van de gewijzigde disclaimer. Heeft u verder nog vragen neem dan contact op.