Verzendinformatie

Levertijden

Bijna alle producten die op onze website staan hebben wij op voorraad, waardoor wij in de meeste gevallen alle bestellingen die voor 16:00 uur zijn gedaan en voldaan nog dezelfde dag versturen. Indien wij uw bestelling niet binnen 24 uur kunnen verzenden zullen wij contact met u opnemen.

 

Bezorgopties


Wij verzenden via PostNL, ze halen het pakket bij ons op en leveren het veilig bij u af.
Zodra de bestelling in onze webshop is afgerond en betaald, ontvangt u een bevestigingsmail met alle gegevens.
Heeft u de bestelling op werkdagen (ma t/m vr) vóór 16.00 uur geplaatst, dan ontvangt u de bestelling (mits voorradig) de volgende dag. PostNL leveren de bestelling ook op zaterdag. LET OP: Bezorgingen naar de Waddeneilanden kunnen een vertraging opleveren.

Bezorgkosten voor bestellingen onder de €25,-
– Standaard levering PostNL dinsdag t/m zaterdag (maandag als de bezorgpoging zaterdag mislukt): € 6,95

Bezorgkosten voor bestellingen onder de €50,-
– Standaard levering PostNL dinsdag t/m zaterdag (maandag als de bezorgpoging zaterdag mislukt): € 4,95

Bezorgkosten voor bestellingen boven de €50,-
– Standaard levering PostNL dinsdag t/m zaterdag (maandag als de bezorgpoging zaterdag mislukt): Gratis

Bezorgen naar het buitenland
Voor bestellingen binnen Nederland gelden bovenstaande tarieven.

Voor verzending naar België betaald u: €14,95 verzendkosten

Wilt u de bestelling naar een ander land laten versturen? Neem dan contact met ons op. De bezorgtarieven verschillen per land.


Niet thuis bij bezorgen
Als u de eerste keer niet thuis bent, neemt de bezorger het pakket weer mee en informeren zij u door middel van een briefje in de brievenbus.

Vragen over de bestelling of levering?

Controleer na ontvangst altijd of de bestelling in orde is. Mocht het onverwachts niet zo zijn? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.

 

Bestelling retour sturen/ herroepingsrecht


Iedere webshop-consument heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop consument of een door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Wij proberen onze producten zo exact mogelijk te beschrijven en op internet weer te geven. Toch kunnen sommige materialen lichte afwijkingen vertonen. Houd er rekening mee, dat de kleur van de afgebeelde producten ook wordt beïnvloed door uw beeldscherminstellingen. Maatwerk en speciaal bestelde producten zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht. Op basis van specificaties van u als klant op kleur gemengde verven kunnen dus niet geretourneerd worden. Bij twijfel over product en/of kleur kunt u altijd contact met ons opnemen.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, of e-mail) op de hoogte stellen dat je de overeenkomst wil herroepen. Onderaan de pagina vind je het kopje “Contact”. U kunt via het contactformulier invullen welk product je wilt retourneren. Vergeet niet uw ordernummer hierbij te vermelden. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Waardevermindering
Voor verbruiksartikelen, zoals verf, geldt dat voor het beoordelen van het product het niet nodig is om het uit te pakken of te openen. Doe je dit toch, dan is het product niet meer te verkopen en kan dit tot forse waardevermindering leiden. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Terugbetaling na herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment hebt gedaan, exclusief leveringskosten* in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat Keizer, KijkopKleur op de hoogte is gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van Keizer, KijkopKleur terug.

*Voor de leveringskosten wordt er binnen Nederland ten alle tijde €6,95 in rekening gebracht als de totale overgebleven aankoop onder de €25,- euro is. Onder de €50,- zal er €4,95 in rekening gebracht.
Voor bestellingen uit België zal ten allen tijde €14,95 in rekening worden gebracht.

Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt, dan worden de kosten voor levering ook niet teruggestort. Keizer, KijkopKleur betaalt terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd. In ieder geval zullen er voor terugbetalingen geen extra kosten in rekening gebracht worden. Wij wachten met terugbetaling tot de goederen weer in goede orde zijn ontvangen.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Let op: U als consument draagt de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product.

Retouradres
Keizer, KijkopKleur
Kerklaan 12
3828 EB Hoogland – Nederland


Aansprakelijkheid
Keizer, KijkopKleur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van verkeerd gebruik van de door Keizer, KijkopKleur verkochte producten.

De inhoud van onze site is zorgvuldig samengesteld, maar helaas kunnen wij echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is.

Keizer, KijkopKleur is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website. Keizer, KijkopKleur is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door Keizer, KijkopKleur zo spoedig mogelijk worden aangepast. Keizer, KijkopKleur kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit/instellingen nog voor vertraging van de levering door de vervoerder.