Het Verfhandje - Handzeep

As low as € 12,95
Nog %1 beschikbaar

Het verf handje verwijdert moeiteloos twee componentenverf, lijm en zelfs kitresten van de handen. De natuurlijke korrel schuurt de vervuiling los, maar zal door de structuur de huid niet beschadigen.

Vrij van siliconen, oplosmiddelen en bovenal vrij van microplastics.
Het product geeft een lichte hoeveelheid maisolie af, die naast de inzet van een natuurlijke olie als extra bevochtigend werkt op de huid. Door het gebruik van huidvriendelijke grondstoffen en een verantwoorde hoeveelheid natuurlijke schuurkorrel op basis van mais, wordt de huid niet aangetast bij langdurig gebruik. 

Vervuilingsgraad 1 2 3 4 

Het verf handje is ideaal voor spuiterijen, schildersbedrijven, constructiebedrijven, drukkerijen etc.

De zeep is verzorgend, pH neutraal en alkali- en oplosmiddelenvrij.
De handreiniger werkt tot diep in de poriën en geeft op basis van een natuurlijke terugvetter een zachte huid. De gebruikte maiskorrels zijn gebaseerd op een restproduct van de kolf, waardoor deze niet concurreert als voedingsmiddel.
HVH is dermatologisch getest en als “zeer goed” beoordeeld.

Gebruiksaanwijzing: Het verf handje kan, in tegenstelling tot veel andere handreinigers, op zowel natte als droge handen gebruikt worden. Neem de gewenste hoeveelheid zeep, bevochtig de huid met water en wrijf de handreiniger goed in de handen totdat het vuil losweekt. Wanneer er met natte handen wordt gewassen ontstaat een aangenaam schuim dat crème-achtig aanvoelt. Spoel zeepresten en het vuil van de handen totdat alle resten weggespoeld zijn. Droog de handen zorgvuldig af met een schone handdoek.