Osmo Hardwax-olie kleur

As low as € 46,25
Nog %1 beschikbaar
Glansgraad: Zijdemat
Dekking: Transparant
Ondergrond: Hout
Locatie: Binnen
Basis: Olie/was basis
Rendement gemiddeld per liter: 20 - 24 m2
Opmerkingen: Leverbaar in meerdere kleuren
Gebruiksvriendelijk

Hardwax-Olie Farbig (3040, 3067, 3071, 3072, 3073, 3074, 3075)
De Osmo Hardwax-Olie Farbig is ideaal voor de gelijkmatig gekleurde bescherming van houten vloeren, zoals eiken, essen en beuken. Kijk bij het kopje documenten of uw houtsoort ook geschikt is voor de behandeling met de Farbig. De Hardwax-Olie Farbig is een op natuurlijke oliën en wassen gebaseerd product, dit zorgt na behandeling voor een beschermend oppervlak. Na behandeling is het onschadelijk voor mens, dier en plant. Hierdoor kan het behandelde oppervlak door iedereen gebruikt kan worden, dit maakt het ook geschikt voor kinderspeelgoed. In totaal zijn er 7 verschillende kleuren van deze Hardwax-Olie met kleur. De Farbig zorgt voor een gelijkmatige kleuring van het hout, waarbij de structuur van het hout zichtbaar blijft.

Na het aanbrengen van één zeer dunne laag Hardwax-Olie Farbig adviseren wij om de tweede laag af te werken met de Osmo Hardwax-Olie Original Kleurloos. Wanneer in de toekomst de kleurloze laag gaat slijten zal de kleurlaag behouden blijven. Het kan dan met een kleurloos onderhoudsproduct makkelijk bijgewerkt worden zonder dat er kleurverschil ontstaat.

 

Hardwax-Olie Effect 3041
De Osmo Hardwax-Olie Effect Natural 3041 zorgt op lichte houtsoorten, zoals eiken en vuren voor een onbehandelde uitstraling. Wanneer hout geschuurd is heeft het vaak een lichtere kleur dan wanneer het behandeld is. Om deze lichte kleur te behouden is de Osmo Hardwax-Olie 3041 ontwikkeld. Het product bevat een klein aandeel witpigment in het product. Dit zorgt ervoor dat wanneer het hout behandeld is met de Effect Natural het niet donkerder van kleur wordt. Kijk in het kopje documenten of uw houtsoort ook geschikt is om te behandelen met de Hardwax-Olie Effect Natural 3041. Op donkere ondergronden en houtsoorten kan de Hardwax-Olie Natural een witte waas creëren. Daarom is dit product uitsluitend geschikt voor lichte houtsoorten.

Na het aanbrengen van één zeer dunne laag Hardwax-Olie 3041 adviseren wij om de tweede laag af te werken met de Osmo Hardwax-Olie Original Kleurloos. Wanneer in de toekomst de kleurloze laag gaat slijten zal de kleurlaag behouden blijven. Het kan dan met een kleurloos onderhoudsproduct makkelijk bijgewerkt worden zonder dat er kleurverschil ontstaat.

 

 

Orginele kleuren: 3040 Wit, 3041 Natural, 3067 licht grijs, 3071 Honing, 3072 Amber, 3073 Terrra, 3074 Graphit, 3075 Zwart