Porex 2000

As low as € 17,95
Nog %1 beschikbaar
Dekking: Transparant
Ondergrond: Wand en plafond
Locatie: Binnen en buiten
Basis: Watergedragen
Rendement gemiddeld per liter: 10 m2
Opmerkingen: Oneverdund gebruiken voor isoleren
  Verminderd de zuiging van de ondergrond

 

 

 

Porex 2000 is een vrijwel reukloos voorstrijkmiddel op waterbasis welke zowel onverdund als verdund kan worden toegepast. ONVERDUND is het geschikt voor het isoleren van allerlei vlekken en nicotine-aanslag op muren en plafonds. VERDUND is het geschikt voor het verharden van zachte ondergronden zoals blauwpleister, schuurwerk, baksteen en gasbeton. Het vastzetten van licht poederende lagen, het verminderen van de zuiging van de ondergrond en het verkrijgen van een betere hechting op nog ongeschilderde muren en plafonds. Droogt vrijwel blank op en kan zowel binnen als buiten worden toegepast.

 

Onverdund

Als voorstrijkmiddel voor binnen en buiten met een zeer hoge isolerende werking tegen nicotine, roet, teer, lippenstift, potlood, ballpoint, thee, viltstift, en opgedroogde vochtvlekken Na droging kan behang of een muurverf worden aangebracht.

 

Verdund

( 1 lt Porex op 2-3 liter water ) als zuiging remmend en hechtings-bevorderend fixeer / impregneermiddel op zuigende en licht poederende ondergronden. Na droging kan behang of een muurverf worden aangebracht.