Sansin SDF Enviro Stain

As low as € 150,00
Nog %1 beschikbaar

Levertijd 1-3 werkdagen 

1-2 stuks = €150,-    p/s 
3-4 stuks = €142,50 p/s
5-7 stuks = €138,-    p/s
8+  stuks = €135,-    p/s

Nano toeslag niet inbegrepen in de genoemde prijzen.
Nano kleuren zijn de kleuren met de nummers die beginnen met: 090909-

Glansgraad: Zijdemat
Dekking: Semi- / transparant of dekkend
Ondergrond: Hout
Locatie: Buiten
Basis: Waterbasis
Rendement gemiddeld per gallon: 20-35 m2
Opmerkingen: Uitstekende vervanger Olympic water repellent oil stain
  Adement en waterafstotend

 

 

 

Sansin SDF Enviro Stain is speciaal ontwikkeld om hout te beschermen, met een formule die gecondenseerd water afstoot terwijl waterdamp kan ontsnappen. SDF's speciaal samengestelde oliën en harsen dringen door in het hout, voor een buitengewone weer-en ultra-violet (UV) bescherming. Dankzij de unieke watergedragen technologie van SDF, kan het zelfs worden toegepast op hout met een hoog vochtgehalte. SDF laat hout ademen, hetgeen voorkomt dat vocht vast kan komen te zitten.

SDF maakt dat uw huis er mooi uit ziet. En net als alle Sansin Enviro producten, is het niet schadelijk voor het milieu. Wanneer u Sansin SDF kiest, wordt uw huis beschermd met een waterafstotend en UV-werend schild van duurzame en opmerkelijke schoonheid.

Sansin SDF Enviro Stain op waterbasis, Perfecte vervanger over de oude behandelde Olympic Water Repellent Oil Stain lagen en verkrijgbaar in kleuren uit vele kleurenwaaiers.

Voor reeds behandelde oppervlakten behandeld met Olympic Water Repellent Oil Stain, adviseren wij Jotun Treolje (Solvent).

U mag altijd contact opnemen voor vragen en advies.

Sansin SDF (1 gallon (= 3,785 liter))