Stucco d'Or Concreto

As low as € 36,50
Nog %1 beschikbaar
Glansgraad: Mat
Dekking: Dekkend
Ondergrond: Muren en plafond (mogelijk voorbehandelen)
Locatie: Binnen
Basis: Watergedragen
Rendement gemiddeld per liter: 8 m2
Opmerkingen: Gemakkelijk verwerkbaar
Decoratieve Betonlook

Toepassen: Stucco d’Or Concreto wordt uitsluitend binnen toegepast als decoratieve eindafwerklaag op alle draagkrachtige, vlak gezette, schone en droge ondergronden zoals cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat en bestaande verflagen. Advies: afwerken met Stucco d’Or Protecto 1K Mat voor een duurzame bescherming. In geval van toepassing in de keuken, badkamer of toilet altijd afwerken met Stucco d’Or Protecto 2K Mat. Tref bij toepassing in de keuken een voorziening (RVS- óf glasplaat) direct achter de kookplaat. Bij speciale toepassingsgebieden raden wij u aan onze technisch adviseur te raadplegen.

VERWERKING APPLICATIE
Applicatie Stucco d’Or Concreto goed roeren voor gebruik. In twee lagen aanbrengen. Breng een eerste laag dekkend aan met verfroller of RVS Stucco spaan. Breng een tweede laag aan met RVS Stucco spaan om het gewenst betoneffect te creëren. Voor een optimale bescherming, na droging afwerken met Stucco d’Or Protecto 1K Mat of Stucco d’Or Protecto 2K Mat.

Verdunning:
Gebruiksklaar. Verdunnen is niet nodig.

Verbruik ± 4 m²/L in twee lagen. Het opgegeven rendement is theoretisch. Het werkelijke verbruik is afhankelijk van de aard en de structuur van de ondergrond en de verwerkingsmethode. Droogtijd (bij 20°C, 65% rel. luchtvochtigheidsgraad) Stofdroog na ± 2 uur, overschilderbaar na ± 4-6 uur. Bij een lagere temperatuur en een hogere luchtvochtigheid vanzelfsprekend langere droogtijden in acht nemen.

Verwerkingstemperatuur / Relatieve luchtvochtigheid Niet verwerken beneden een ondergrond- en omgevingstemperatuur van +8°C en relatieve luchtvochtigheid hoger dan 80%. Reiniging gereedschappen Gereedschap direct na gebruik goed met warm water reinigen.

Concreto is nu in meer dan 200 kleuren verkrijgbaar.